5 anledningar till att spela våra escape Games utomhus

Grupp människor som firar

Escape spel har blivit allt mer populära och det finns många goda skäl till det. Men har du någonsin provat ett escape room utomhus? 

City Escape Games erbjuder spännande utomhusaktiviteter i flera städer på hemmaplan som Stockholm, Uppsala och Malmö. Vi har även escape spel som du kan utföra på semestern i bland annat London, Paris och Berlin. Oavsett var du väljer att spela ett av våra spel, listar vi fem fördelar med att välja denna unika aktivitet utomhus.

1. Den perfekta aktiviteten

City Escape Games är den perfekta aktiviteten för alla, oavsett om du är en familj, turist eller en tävlingssugen vänskapsgrupp. Våra spel ger dig en engagerande och rolig utmaning som passar alla åldrar och intressen. City Escape Games har lång erfarenhet av att skapa minnesvärda upplevelser, så du kan vara säker på att du får en kvalitativ och spännande aktivitet.

En utomhus escape room är ett fantastiskt sätt att spendera tid med nära och kära. Det ger en chans till att umgås, lösa problem och njuta av den friska luften samtidigt. Är ni en större grupp eller ett företag, är det en utmärkt teambuilding-aktivitet som stärker lagandan och förbättrar kommunikationen inom teamet. Genom att kombinera roligt och lärande skapar vi en riktigt härlig upplevelse för alla deltagare.

2. Upptäck staden samtidigt

En av de största fördelarna med att spela City Escape Games är att du får upptäcka staden du befinner dig i samtidigt. Istället för att vara instängd i ett rum, får du utforska ikoniska landmärken och dolda pärlor i städerna. Detta gör spelet inte bara till en mental utmaning utan också till en äventyrsresa genom några av Sveriges och hela Europas mest fascinerande platser.

När du deltar i våra Escape Games, får du chansen att se staden från en ny vinkel. I Paris kan du till exempel utforska de charmiga gränderna i Montmartre och det livliga 18e distriktet, medan du löser spännande gåtor. I Visby får du ta dig igenom en  fängslande labyrint av färger, kullerstensgator och spår av olika historiska epoker, allt medan du arbetar dig igenom spelets utmaningar. Spelet i Malmö bjuder dig på en upplevelse genom pittoreska gränder och unik arkitektur. Varje spel är designat för att visa upp stadens skönhet och kultur, vilket ger en rikare och mer meningsfull upplevelse.

3. Spela mot varandra

City Escape Games erbjuder en rolig möjlighet att spela mot varandra i lag, vilket gör upplevelsen ännu mer spännande. Ta med familjen, vännerna eller kollegorna och se vilket lag som kan lösa utmaningen snabbast. Den tävlingsinriktade aspekten gör spelet mer dynamiskt och roligt, perfekt för teambuilding eller en rolig dag ute med vänner och familj. 

Tävlingsmomentet i våra spel gör dem ännu mer engagerande. Föreställ dig att du tävlar mot dina vänner genom de slingrande gatorna i Barcelonas gotiska kvarter, eller att du försöker överlista dina kollegor i en spännande utmaning i Uppsala. Detta element av tävling ökar inte bara adrenalinet, utan främjar också samarbete och det strategiska tänkandet. Det är en fantastisk möjlighet att bygga starka band och skapa minnen tillsammans. Våra Escape Games är även perfekt som familjeaktivitet där alla, från små barn till vuxna, kan delta och ha roligt.

4. Ta en paus mitt i och fortsätt när du vill

Till skillnad från traditionella escape rooms, bjuder City Escape Games på en helt annan flexibilitetet där du kan pausa när som helst. Behöver du en kaffepaus eller vill du utforska en sevärdhet mer ingående? Inga problem! Du kan pausa spelet och fortsätta när du vill, vilket gör det till en avslappnad och anpassningsbar aktivitet. Tiden för ditt spel rullar på när du pausar, så om du siktar på topplistan är långa pauser inte att rekomendera.

Flexibiliteten passar turister som lokala invånare att uppleva staden i sin egen takt. Stanna för en fika på ett charmigt kafé i Malmö, eller ta en paus för att njuta av utsikten över Stockholms skärgård. Att kunna ta en paus ger dig möjlighet att verkligen uppskatta din omgivning och få ut det mesta av din upplevelse. Dessutom är det en utmärkt lösning för familjer med mindre barn eller grupper med olika energinivåer, eftersom alla kan delta på sina egna villkor.

5. En annorlunda aktivitet för alla

Famil som spelar City Escape Games

City Escape Games erbjuder spel som är en annorlunda aktivitet och som passar alla. Oavsett om du är en turist som vill se staden på ett nytt sätt, en familj som letar efter en rolig utflykt, eller en tävlingssugen individ som älskar utmaningar, så har City Escape Games något för dig. Med spel tillgängliga i städer runtom i Sverige och Europa, finns det alltid en ny plats att utforska och ett nytt äventyr att uppleva.

Våra spel är designade för att vara tillgängliga och uppskattade av alla. De kombinerar fysisk aktivitet med mentala utmaningar, vilket gör dem attraktiva för människor i alla åldrar och med olika intressen. För turister erbjuder våra spel en unik möjlighet att se sevärdheter och lära sig om stadens historia på ett engagerande och interaktivt sätt. För familjer ger de en chans att spendera kvalitetstid tillsammans och skapa gemensamma minnen. För de tävlingsinriktade är det en möjlighet att sätta sina färdigheter på prov.

Vår unika aktivitet utomhus är ett utmärkt sätt att tillbringa kvalitetstid med familj och vänner, skapa minnen och uppleva något nytt. Att lösa gåtor och arbeta tillsammans för att klara utmaningarna gör det till en rolig och lärorik upplevelse för alla.

Våra spel utomhus är mer än bara ett spel

Det är en unik upplevelse som kombinerar utmaning, spänning och upptäckt. Oavsett vilken stad du befinner dig i, erbjuder vi en minnesvärd aktivitet som alla kan njuta av. Med våra spel kan du utforska, tävla och njuta av din omgivning på ett helt nytt sätt.

Boka ditt nästa äventyr idag och upptäck varför så många älskar våra escape games!

Föregående
Föregående

En spännande aktivitet utomhus i Uppsala