En aktivitet i Visby som passar alla

Visby är en stad fylld av historia och charm. Med sin charmiga medeltida atmosfär och rika historia, är Visby en av Sveriges mest fascinerande städer.

Med City Escape Games får du möjlighet att uppleva Visby på ett helt nytt sätt genom en spännande utomhusaktivitet. Vår aktivitet utomhus tar dig med på en resa genom stadens mest ikoniska platser, där varje hörn döljer en ny gåta att lösa. Perfekt som en aktivitet i Visby för både familjer, vänner och turister!

Upplev spänningen i en vacker miljö

När du spelar City Escape Games i Visby, kommer du att vandra genom stadens gator och förbi färgstarka hus som berättar historier från flera århundraden. Under spelets gång kommer du att ställas inför olika uppdrag och gåtor som är både utmanande och underhållande. Du får besöka några av de mest välkända platserna i Visby och får med dig minnen som räcker länge. Detta är inte en vanlig utomhusaktivitet – det är en resa genom tid och rum där du får uppleva Visbys kulturarv på ett interaktivt sätt.

Stadsvy över Visby

En utomhusaktivitet för alla

Gillar du att spela escape rooms? Då kommer du att älska detta escape spel utomhus. Escape Visby är en aktivitet som passar alla, oavsett om du är en lokal invånare eller en besökare. För familjer erbjuder detta spel möjligheten att uppleva Visby tillsammans på ett roligt och lärorikt sätt. Barn och vuxna kan gemensamt navigera, lösa gåtor och upptäcka historiska platser, vilket gör det till en perfekt familjeaktivitet.

För grupper av vänner är det en chans att samarbeta och tävla mot varandra medan ni utforskar staden. Och för turister är escape Visby ett sätt att uppleva Visby bortom de vanliga turistattraktionerna.

Spelet tar dig på en tre kilometer lång resa genom Visbys hjärta. Här får du lösa gåtor och utföra uppdrag samtidigt som du lär dig om stadens historia och kultur. Denna utomhusaktivitet i Visby är en utmärkt möjlighet att kombinera kropp och knopp, allt medan du njuter av den vackra omgivningen.

Praktiskt information om Escape Visby

Spelet är en onlineprodukt som du får direkt tillgång till efter köp. Dina inloggningsuppgifter är giltiga i ett år efter köp. Du kan spela när som helst, och instruktionerna skickas direkt till din e-post. Escape Visby kan spelas av 1–5 personer, och spelet tar cirka 2 timmar att genomföra, med möjlighet att pausa och fortsätta när du vill. Startpunkten är Donners Plats.

Har du några funderingar? Läs vår FAQ som besvarar de allra flesta frågorna!

Visby under sommaren

Vilka kan spela?

City Escape Games spel är just nu utformade för spelare från mitten av tonåren och uppåt. Vi arbetar dock på att lansera särskilda spel anpassade för yngre barn. Under tiden är barn fortfarande välkomna att delta i spelen. Med lite stöd kan de hjälpa till att lösa uppdragen eller ta ledningen att navigera stadens gator med den interaktiva kartan. Det är ett perfekt tillfälle för familjer att samarbeta och ha kul tillsammans.

Upplev Visby på ett nytt sätt

Denna utomhusaktivitet i Visby är ett perfekt sätt att lära känna staden och skapa minnen för livet. Oavsett om du söker en rolig familjeaktivitet, en annorlunda turistupplevelse eller bara vill prova något nytt, är City Escape Games rätt val för dig. Escape Visby bjuder på en engagerande upplevelse för alla åldrar och intressen. 

Samla dina vänner, familj eller kollegor och ge er ut på en spännande aktivitet genom Visby!

Köp ditt spel nu och upptäck Visbys charm!

Föregående
Föregående

Fem saker du inte får missa att göra i Linköping

Nästa
Nästa

En spännande aktivitet utomhus i Uppsala